Gefrituurde ravioli met pikante salsa

Gefrituurde ravioli met pikante salsa
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 6 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Bussel groene asperges
0.5
Pak ravioli basilicum-pijnboompitten-ricotta
0.5
Hete frituurolie
Verse koriander

Voor de salsa

Sap van limoen(en)
1
Pepertje, zonder zaadjes en fijngesnipperd
0.5
Klein blokje verse gember, geraspt
0.5
Rode ui
0.5
Honing
0.5 c.à.c
Snuifje zout

Gefrituurde ravioli met pikante salsa

Bereiding

1

Maak eerst de salsa. Mix in de blender het limoensap, het pepertje en de gember tot een sausje. Schep ze door een zeef en voeg er dan de gesnipperde rode ui, een snuifje zout en de honing aan toe. Kruid indien nodig bij met zout of honing.

2

Kook de asperges in hun geheel 6 min in gezouten water en snij ze dan in de lengte in tweeën.

3

Frituur de ravioli 4 min in goed hete olie en laat ze zorgvuldig uitlekken op keukenpapier. Verdeel de ravioli en de asperges over de borden, werk af met koriander en dien op met de gember-salsa.