Gekaramelliseerde peer met walnoot en kaneel


Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
20 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Gekaramelliseerde peer met walnoot en kaneel
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de peren in de lengte in tweeën en verwijder het klokhuis met een lepeltje.
2
Schik de peren met het snijvlak naar boven in een ovenschaal. Besprenkel met de helft van de honing en zet ongeveer 20 min in de oven.
3
Verdeel de yoghurt over de borden en leg er gekaramelliseerde peren naast. Hak de walnoten grof en strooi over de peren. Besprenkel met de rest van de honing, kruid met de kaneel en serveer.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
129kcal
Vetten
5,3g
Vezels
NaNg
Zout
0,03g
Eiwitten
1,9g