Geleisuiker Gelfix 500 g
Meer details
Geleisuiker GelfixVoor een nog sterkere fruitsmaak
Land van herkomst
België
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Dr. Oetker Geleisuiker Gelfix 500 gSuiker
geleermiddel (pectine)
voedingszuur (citroenzuur)
conserveermiddel (sorbinezuur)
palmolie
Voedingswaardetabel
per 100 g | |
---|---|
Energie | 1681 kJ / 396 kcal |
Vetten | 0.0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.0 g |
Koolhydraten | 98 g |
waarvan suikers | 98 g |
Eiwitten | 0.0 g |
Zout | 0.13 g |
per 100 g | |
---|---|
Energie | 1681 kJ / 396 kcal |
Vetten | 0.0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.0 g |
Koolhydraten | 98 g |
waarvan suikers | 98 g |
Eiwitten | 0.0 g |
Zout | 0.13 g |
Bereiding en gebruik
Voor 1000 g schoongemaakte vruchten of 900 ml vruchtensap. 1. Voor confituur de schoongemaakte vruchten in kleine stukken snijden en de juiste hoeveelheid afwegen. Voor gelei de vruchten uitpersen en de juiste hoeveelheid afmeten. 2. Vruchten / vruchtensap met Gelfix geleisuiker in een kookpot goed mengen. Onder voortdurend roeren op een hoog vuur aan de kook brengen en minstens 3 min. al roerend borrelend laten doorkoken. 3. Indien nodig afschuimen. Onmiddellijk in voorbereide potten gieten, met schroefdeksel (Twist-off) sluiten en 5 min. omgekeerd laten staan.
Houdbaarheid
Droog bewaren.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Papieren zak
Leveranciersadres
Dr. Oetker n.v. De Kleentlaan 7B, bus 1 B-1831 Diegem