Geroosterde bloemkool met hummusdressing, falafelburger en aardappeltjes
Geroosterde bloemkool met hummusdressing, falafelburger en aardappeltjes
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Hak de peterselie fijn. Verdeel de roosjes bloemkool over een met bakpapier beklede bakplaat, bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Hussel door elkaar en schuif een kwartiertje in de hete oven.
2
Roer de hummus los en schep bij de yoghurt. Meng goed door elkaar zodat je een consistente saus krijgt. Doe er de peterselie bij en breng op smaak met limoensap.
3
Stoom de aardappelen zoals vermeld op de verpakking. Bak de falafelburgers aan beide kanten op een laag vuurtje in wat olijfolie. Serveer de aardappelen met de burgers, de jonge sla en de geroosterde bloemkool. Verkruimel de schapenkaas over de sla en giet de hummusdressing over de bloemkoolroosjes.