Geroosterde kwartels met venkel en sinaasappel

Ingrediënten voor:
Geroosterde kwartels met venkel en sinaasappel
Bereiding
1
Meng alle ingrediënten voor de marinade en borstel er de kwartels mee in. Dek af en zet minstens 1 u in de koelkast (maar liever een hele nacht).
2
Verwarm de oven voor op 200°C. Schik de kwartels in een ovenschaal en leg er de venkel en de plakken sinaasappel rond en tussen. Bestrooi met de tijm, de venkelzaadjes, zout en peper, sprenkel er de rest van de marinade over en rooster 40 à 45 min in de oven.
3
Leg de kwartels op een warme serveerschaal en laat 10 min rusten voor je ze aansnijdt. Giet intussen het bakvocht in een pannetje, schraap er de aanbaksels uit de ovenschaal bij en klop er de koude boter door. Dien de kwartels en groente op met jonge krielaardappelen of met wilde rijst.