Gesauteerde boontjes, shiitake, tofu, cashewnoten met quinoa
Gesauteerde boontjes, shiitake, tofu, cashewnoten met quinoa
Bereiding
1
Verwijder de uiteinden van de prinsessenbonen en stoom of kook ze gaar. Kook de quinoa in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af.
2
Verwijder de stelen van de shiitake en snij de hoedjes in plakjes. Hak de rode piment zeer fijn. Snipper de knoflook en fruit 1 min. in 2 el olijfolie. Snij de tofu in blokjes en giet bij de knoflook. Bak 4 min. op een hoog vuur. Haal de tofu van het vuur. Giet 2 el olijfolie in een pan en sauteer de shiitake en de cashewnoten op een hoog vuur. Giet de sojasaus, sesamolie en rode piment erbij en laat nog 2 min. verder garen. Voeg de prinsessenbonen toe en laat nog 2 min. bakken.
3
Meng de prinsessenbonen, de blokjes tofu, de shiitake, de cashewnoten en de Thaise basilicumblaadjes. Serveer met de quinoa.