Gevogelte Fond 400 ml
Meer details
Wat is een "fond"? Het geheim van de chefs voor heerlijke sauzen is een goede fond. Het is een extract op basis van vlees, groenten of vis dat gedurende enkele uren wordt ingekookt. Een fond vormt de basis van alle culinaire sauzen en speelt een hoofdrol in vele gerechten.Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Lacroix Gevogelte Fond 400 mlWater
geconcentreerde kippenbouillon (bevat ei)
zout
suiker
aroma (bevat melk)
gistextract (bevat gerst (gluten))
gehydrolyseerd plantaardig eiwit (bevat soja)
specerijen (bevat selderij)
palmvet
kippenei-eiwitpoeder
Voedingswaardetabel
Per 100 ml | |
---|---|
Energie | 37 kJ / 9 kcal |
Vetten | 0.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.0 g |
Koolhydraten | 0.7 g |
waarvan suikers | 0.5 g |
Eiwitten | 1.1 g |
Zout | 1.1 g |
Per 100 ml | |
---|---|
Energie | 37 kJ / 9 kcal |
Vetten | 0.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.0 g |
Koolhydraten | 0.7 g |
waarvan suikers | 0.5 g |
Eiwitten | 1.1 g |
Zout | 1.1 g |
Bevat
Eieren, gerst, gluten, melk, selderij, soja
Bereiding en gebruik
Hoe gebruikt u de fonds van Lacroix? Sauzen: De fond tot de helft inkoken. Vervolgens koude klontjes boter met een garde erdoor kloppen, tot de saus de gewenste dikte heeft. De saus kan op smaak worden gebracht met wijn, room, kruiden,... Stoofpotjes: De fond toevoegen aan je stoofpotje en laten reduceren tot de smaak perfect is.
Houdbaarheid
Na opening: 2 dagen houdbaar in de koelkast. Tip: enkele maanden houdbaar in de diepvriezer in een aangepast recipiënt. Ten minste houdbaar tot:
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Pot
Leveranciersadres
GB FOODS BELGIUM NV RIJKSWEG 16, B-2870 PUURS-SINT-AMANDS