Gevulde eieren met spekjescrumble, asperges en Bleu d'Auvergne

Voorbereiding
10 min.
Kooktijd
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Gevulde eieren met spekjescrumble, asperges en Bleu d'Auvergne
Bereiding
1
Kook de eieren hard. Bak de spekblokjes goudbruin en krokant in een pan zonder vetstof, laat ze uitlekken op keukenpapier en mix ze dan fijn. Bak de aspergepunten kort in dezelfde pan en kruid met zout en peper. Pel de eieren. Snij de bodem weg zodat ze mooi rechtop blijven staan. Snij er een hoedje af en schep de eidooier er met een lepeltje uit.
2
Mix de eidooiers met de mayonaise, de yoghurt en de mosterd en kruid met zout en peper. Schep dit mengsel in een spuitzak en vul er de uitgeholde eieren mee op.
3
Bestrooi de eieren met de crumble van spekjes, leg er een blokje kaas op en duw er een aspergepunt in. Strooi er tot slot paprikapoeder en bieslook over.