Gevulde paprika's met gehakt en bulgur

Gevulde paprika's met gehakt en bulgur
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 45 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Carrefour Bio bulgur
Carrefour Bio ui, gehakt
teen Carrefour Bio knoflook, gehakt
Carrefour Bio gehakt
grote Carrefour Bio wortel, in blokjes
Carrefour Bio tomaten, in blokjes
Carrefour Bio paprika's
Carrefour Bio olijfolie
peper en zout

Gevulde paprika's met gehakt en bulgur

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de bulgur gaar volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

2

Stoof de ui en de knoflook aan in wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en daarna de blokjes wortel. Giet er op het einde van de gaartijd de tomaten bij. Meng de bulgur door het gehakt en kruid met peper en zout.

3

Snijd de hoedjes van de paprika's en haal ze leeg. Vul de paprika's met het gehakmengsel en zet de hoedjes er terug op. Zet de paprika's in een ovenschaal, bedruppel met wat olijfolie en bak ze zo'n 30 min in de oven.