Gevulde ravioli met tomaat-mascarponesaus

Gevulde ravioli met tomaat-mascarponesaus
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Pak ravioli burrata, pesto & mortadella
1
Ui
0.5
Teentje knoflook
0.5
Passata
200 ml
Mascarpone
1 el
Parmezaanse kaas
Basilicumblaadjes
Olijfolie
Peper
Zout

Gevulde ravioli met tomaat-mascarponesaus

Bereiding

1

Bereid de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze samen in een kookpan met een scheutje olijfolie.

2

Voeg de passata en de mascarpone toe. Kruid met peper en zout en laat 10 min sudderen.

3

Verdeel de ravioli over de borden. Nappeer met de saus, bestrooi met de Parmezaanse kaas en het basilicum en serveer.