Ginger ale met peer en kaneel
Voorbereiding
5 min.
Kooktijd
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Ginger ale met peer en kaneel
Bereiding
1
Geef je glas een rijmlaagje: giet een bodempje water in een diep bord en de suiker in een tweede bord. Dompel de rand van het glas eerst in het water en vervolgens in de suiker.
2
Pers de citroen uit. Meng het appel-peersap met 10 ml citroensap. Snij aan weerskanten van het steeltje een lange snede van de peer en leg ze in het glas samen met ijsblokjes. Giet er het vruchtensap en de ginger ale bij.
3
Decoreer met het kaneelstokje.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
65 kcal
Vetten
0
(waarvan verzadigde vetten)
0
Koolhydraat
16 g
Suiker
15 g
Vezels
0,2 g
Zout
0,005 g
Eiwitten
0,1 g