Land van herkomst
Italië
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Schär Gluten-Free Bladerdeeg 250 gWater
plantaardige margarine [plantaardige vetten en oliën (palm, zonnebloem), water, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat; zout]
maïszetmeel
rijstzetmeel
rijstmeel
cichoreivezel
dextrose
verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, guargom
soja-eiwit
zonnebloemolie
gejodeerd zout (zout, kaliumjodide)
aardappelvlokken
plantaardig vezel (psyllium)
emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren
rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat
natuurlijk aroma
Voedingswaardetabel
100 g | |
---|---|
energie | 1624 kJ |
energie2 | 391 kcal |
vetten | 28 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13 g |
koolhydraten | 30 g |
waarvan suikers | 2.1 g |
vezels | 4.8 g |
eiwitten | 2.3 g |
zout | 0.95 g |
100 g | |
---|---|
energie | 1624 kJ |
energie2 | 391 kcal |
vetten | 28 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13 g |
koolhydraten | 30 g |
waarvan suikers | 2.1 g |
vezels | 4.8 g |
eiwitten | 2.3 g |
zout | 0.95 g |
Bevat
Soja
Bevat geen
Gluten, lactose, tarwe
Andere
Laktosevrij. Tarwevrij.Lifestyle
Geschikt voor veganisten, glutenvrij
Bereiding en gebruik
Ontdooien Het bladerdeeg 3 uur lang bij kamertemperatuur in de verpakking ontdooien Of magnetron 160W 5 min Bak in de voorverwarmde oven 210°C 10 - 12 min For sweet and savoury bites 180°C 25 - 28 min For sweet strudels and savoury pies
Houdbaarheid
Niet opnieuw invriezen na ontdooien: bewaar in de koelkast en consumeer binnen één dag. Bij -18°C ten minste houdbaar tot:
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Doos
Leveranciersadres
Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 - 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy