Thuislevering of ophalen in de winkel?
Schär
Gluten-Free Bladerdeeg 250 g
Schär
20€ gekocht = 1 zegel

20€ gekocht = 1 zegel

Aanbieding geldig 08/12/2024 22:59

Bekijk vergelijkbare aanbiedingen
6,75 €
27,00 €/kg
Per stuk

Land van herkomst

Italië

Ingrediënten

Schär Gluten-Free Bladerdeeg 250 g
Water
plantaardige margarine [plantaardige vetten en oliën (palm, zonnebloem), water, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat; zout]
maïszetmeel
rijstzetmeel
rijstmeel
cichoreivezel
dextrose
verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, guargom
soja-eiwit
zonnebloemolie
gejodeerd zout (zout, kaliumjodide)
aardappelvlokken
plantaardig vezel (psyllium)
emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren
rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat
natuurlijk aroma

Voedingswaardetabel

100 g
energie 1624 kJ
energie2 391 kcal
vetten 28 g
waarvan verzadigde vetzuren 13 g
koolhydraten 30 g
waarvan suikers 2.1 g
vezels 4.8 g
eiwitten 2.3 g
zout 0.95 g

100 g
energie 1624 kJ
energie2 391 kcal
vetten 28 g
waarvan verzadigde vetzuren 13 g
koolhydraten 30 g
waarvan suikers 2.1 g
vezels 4.8 g
eiwitten 2.3 g
zout 0.95 g

Bevat

Soja

Bevat geen

Gluten, lactose, tarwe

Andere

Laktosevrij. Tarwevrij.

Lifestyle

Geschikt voor veganisten, glutenvrij

Bereiding en gebruik

Ontdooien Het bladerdeeg 3 uur lang bij kamertemperatuur in de verpakking ontdooien Of magnetron 160W 5 min Bak in de voorverwarmde oven 210°C 10 - 12 min For sweet and savoury bites 180°C 25 - 28 min For sweet strudels and savoury pies

Houdbaarheid

Niet opnieuw invriezen na ontdooien: bewaar in de koelkast en consumeer binnen één dag. Bij -18°C ten minste houdbaar tot:

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 - 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy