Meer details
lactose free¹⁾1) lactose < 0.1g/100g
Land van herkomst
Duitsland
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Schnitzer Gluten-Free Organic Hamburger Buns 4 Stuks 250 g29% maiszetmeel*
water
rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water)
rijstmeel*
5% sesamzaad*
kippenei*
tapiocazetmeel*
rietsuiker*
glucosestroop*
zonnebloemolie*
vlozaadvezels*
erwteneiwitten
gist*
zeezout
verdikkingsmiddel: guarpitmeel*
xanthangom
specerijen*
*van gecontroleerd biologische teelt.
Voedingswaardetabel
per 100 g | |
---|---|
energie | 884 kJ / 210 kcal |
vetten | 4.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.6 g |
koolhydraten | 36 g |
waarvan suikers | 3.5 g |
vezels | 5.4 g |
eiwitten | 3.0 g |
zout | 0.68 g |
per 100 g | |
---|---|
energie | 884 kJ / 210 kcal |
vetten | 4.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.6 g |
koolhydraten | 36 g |
waarvan suikers | 3.5 g |
vezels | 5.4 g |
eiwitten | 3.0 g |
zout | 0.68 g |
Bevat
Eieren, sesam
Bevat geen
Gluten
Kan het volgende bevatten
Lupine, soja
Andere
Kan sporen van soja en lupine bevatten.Lifestyle
Biologisch, geschikt bij glutenintolerantie
Bereiding en gebruik
Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ca. 10 min. opbakken of halveren en 2 min. toasten.
Houdbaarheid
Geopende verpakking in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren. Ten minste houdbaar tot: zie opdruk op plastic film Op een droge plaats bewaren op kamer temperatuur
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Leveranciersadres
Schnitzer GmbH & Co. KG Marlener Str. 9 D - 77656 Offenburg