Meer details
Laktosefrei^11) lactose < 0.1g/100g
Land van herkomst
Duitsland
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Schnitzer Glutenvrij Biomaïsstokbrood 2 Stuks 200 gWater
27% maïszetmeel*
rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water)
6 % gierstvlokken*
lijnzaadmeel*
zonnebloemolie*
rijstmeel*
2 % maïsmeel*
psylliumvezels*
erwteneiwit*
dextrose*
zeezout
gist*
verdikkingsmiddellen: guarpitmeel* - xanthaangom
specerijen*
*van gecontroleerd biologische teelt.
Voedingswaardetabel
per 100 g | |
---|---|
energie | 747 kJ / 178 kcal |
vetten | 4.0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.4 g |
koolhydraten | 28 g |
waarvan suikers | 3.4 g |
vezels | 6.4 g |
eiwitten | 4.1 g |
zout | 1.0 g |
per 100 g | |
---|---|
energie | 747 kJ / 178 kcal |
vetten | 4.0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.4 g |
koolhydraten | 28 g |
waarvan suikers | 3.4 g |
vezels | 6.4 g |
eiwitten | 4.1 g |
zout | 1.0 g |
Bevat geen
Gluten
Kan het volgende bevatten
Eieren, lupine, sesam, soja
Andere
Kan sporen van sesamzaad, soja, lupine en ei bevatten.Lifestyle
Biologisch, glutenvrij
Bereiding en gebruik
Direct klaaf voor consumptie. Lekkere tip: Het uitgepakte brood in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 min. opbakken of halveren en 2 min. toasten.
Verpakkingsmateriaal
Recyclebaar
Houdbaarheid
Op een droge plaats bewaren op kamertemperatuur. Geopende verpakking in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren. Ten minste houdbaar tot: zie opdruk op plastic film.
Bewaring
Omgevingstemperatuur
Verpakking
Tray
Leveranciersadres
Schnitzer GmbH & Co. KG Marlener Str. 9 D - 77656 Offenburg Tel. +49 781 50475-00 www.schnitzer.eu