Gnocchi in romige prei- en ricottasaus en merguezworstjes
Gnocchi in romige prei- en ricottasaus en merguezworstjes
Bereiding
1
Stoof de prei aan in wat olijfolie op een laag vuurtje. Voeg eventueel een scheutje water toe om te voorkomen dat de prei aanbakt. Roer regelmatig. Laat, als de prei bijna gaar is, de ricotta smelten bij de prei. Kruid met peper en zout en hou warm. Hak de peterselie fijn.
2
Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de champignons kort in boter, op hoog vuur. Voeg er na enkele minuten ook de gekookte gnocchi bij. Doe eventueel nog wat boter in de pan. Bak nog enkele minuutjes mee. Voeg de prei toe en schep goed om. Strooi er de helft van de peterselie over.
3
Bak de merguezworstjes gaar in boter op een laag vuur. Serveer ze bij de gnocchi. Werk het geheel af met Parmezaanse kaas en garneer met de rest van de peterselie.