Goulash met groenten

Goulash met groenten
Voorbereiding 20 min.
Kooktijd 150 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Ui(en), fijngesnipperd
1
Teentje(s) knoflook, geperst
1
Rundsstoofvlees
400 g
Tomatenpuree
1 el
Paprikapoeder
1 el
Kippenbouillonblokje
0.5
Vastkokende aardappelen
100 g
Gele paprika, in blokjes
0.5
Pastinaak, in blokjes
0.5
Butternutpompoen, in blokjes
0.25
Wortel, in blokjes
0.5
Tomaten, in blokjes
1.5
Fijngehakte peterselie
1 el
Olijfolie
Zout, peper

Goulash met groenten

Bereiding

1

Verhit een scheutje olijfolie in een stoofpan en fruit de ui en de knoflook glazig. Voeg het vlees, de tomatenpuree en het paprikapoeder toe, kruid met peper en bak het vlees rondom bruin.

2

Voeg het bouillonblokje en 600 ml kokend water toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat met het deksel schuin op de pan 2 u sudderen.

3

Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Voeg ze aan de goulash toe, samen met de paprika, de pastinaak, de butternut, de wortel en de tomatenblokjes. Meng en laat nog 30 min sudderen. Bestrooi met peterselie en dien op.