Groene lentesalade met krieltjes en geitenkaas

Groene lentesalade met krieltjes en geitenkaas
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
aspergepunt
100 g
prinsessenboontje
200 g
krieltje
400 g
veldsla
100 g
radijsje
50 g
peterselie
6 g
Griekse yoghurt
1 el
geitenkaas
80 g
olijfolie
peper
zout

Groene lentesalade met krieltjes en geitenkaas

Bereiding

1

Kook de groene asperges en de prinsessenboontjes beetgaar in gezouten water. Bak de krieltjes met rozemarijn in een pan met olijfolie.

2

Schik de veldsla op de borden. Schik er de uitgelekte groene asperges, prinsessenboontjes, radijsjes en de krieltjes op.

3

Hak de peterselie fijn en meng onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper, zout en wat olijfolie. Bedruppel de salade met de yoghurtdressing en leg er de geitenkaas in schijfjes op.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
419kj
Vetten
2,1
Zout
0,44
Eiwitten
3,7