Groentecrumble met quorn cordon bleu

Groentecrumble met quorn cordon bleu
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

spruitjes
200 g
hazelnoten
25 g
zoete aardappelblokjes
200 g
gesneden prei
170 g
boerenkool
100 g
room
100 ml
havervlokken
100 g
geraspte Gruyère
50 g
vegetarische quorn cordon bleu
2
boter (crumble)
50 g
boter
nootmuskaat
peper
zout

Groentecrumble met quorn cordon bleu

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de spruiten in kwartjes. Hak de hazelnoten grof.

2

Verhit een klont boter in een kookpot en roerbak de zoete aardappelblokjes en spruiten 3 min. Voeg de gesneden prei en kool toe en roebak 3 min. verder. Giet er de room overheen en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Smelt ondertussen de boter voor de crumble in een steelpannetje en meng met de havervlokken en hazelnoten. Kruid met peper en zout. Verdeel de groenten over een ovenschaal, meng er de geraspte kaas doorheen en bedek met het havermengsel. Schuif 15 min. in de hete oven, of tot de crumble goudbruin is.

3

Verhit een klontje boter in een pan en bak de quorn cordon bleus volgens de instructies op de verpakking. Serveer met de crumble.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
177kcal
Vetten
4,8g
Zout
0,52g
Eiwitten
6,2g