Groenteragu met koolvis en spekjes

Groenteragu met koolvis en spekjes
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
tomaat
1 st
courgette
0.5 st
aubergine
0.5 st
farfalle
200 g
spekreepjes
50 g
koolvishaasje
300 g
pijnboompitten
25 g
basilicum
4 g
olijfolie
peper
zout

Groenteragu met koolvis en spekjes

Bereiding

1

Snij de tomaten in blokjes. Halveer de courgette en snij in halve maantjes. Snij de aubergine in blokjes. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Bak de spekreepjes 2 min. in een beetje olijfolie in een pan met antikleeflaag op hoog vuur. Haal uit de pan en verlaag het vuur. Doe de tomaten, courgette en aubergine nu in de pan. Stoof de groenten gaar. Kruid met peper en zout.

3

Kruid de vis met peper en zout en bak de vis gaar aan beide kanten in wat olijfolie op een laag vuur. Schep de farfalle onder de groenten. Serveer de koolvis op de groentenragu en garneer met de spekjes, de pijnboompitten en het basilicum.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
114kj
Vetten
0,6
Zout
0,2
Eiwitten
7,2