Groentewok met kip en kruidenkaas en basmatirijst

Groentewok met kip en kruidenkaas en basmatirijst
Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

kipfilets
300 g
verse wokgroenten
200 g
babymaïs
100 g
rode piment
0.25
verse kaas met kruiden
100 g
bot lente-uitjes
0.5
basmatirijst
150 g
kippenkruiden
1 el
olijfolie
zout
peper

Groentewok met kip en kruidenkaas en basmatirijst

Bereiding

1

Kook de rijst volgens aanwijzingen op de verpakking en giet af. Snij de kip in reepjes. Verhit 2 el olijfolie in een wok. Bak de kippenreepjes goudbruin en breng op smaak met de kippenkruiden.

2

Snij de babymais in stukken van 2 cm en de rode piment in dikke repen. Voeg ze, samen met de wokgroenten toe en roerbak tot de groenten gaar zijn. Kruid met peper en zout.

3

Hak de lente-uitjes fijn. Voeg de kruidenkaas en de lente-uitjes toe. Meng en serveer met de rijst.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
124kcal
Vetten
1,2g
Zout
0,34g
Eiwitten
9,3g