Groentewok met kip en kruidenkaas

Groentewok met kip en kruidenkaas
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Olijfolie
Kippenbillen, ontbeend en in reepjes
2
Kippenkruiden
0.5 el
Groentemix voor wok Carrefour (zak diepvries)
1
Babymais
50 g
Rode ui
0.25
Kruidenkaas
100 g
Peper, fijngesnipperd
0.5
Lente-ui, fijngesnipperd
0.5
Handvol peterselie, fijngehakt
0.5

Groentewok met kip en kruidenkaas

Bereiding

1

Verhit 2 el olijfolie in een wok. Bak de kippenreepjes goudbruin en breng op smaak met de kruiden.

2

Voeg de zak groenten toe en roerbak tot de groenten gaar zijn. Snij de babymais in stukken van 2 cm en de halve ui in dikke repen en voeg toe aan de wok.

3

Voeg de kruidenkaas, de peper, de lente-ui en de peterselie toe. Meng en server met rijst.