Haringtartaar met radijs en appel
Voorbereiding
20 min.
Kook
0 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Haringtartaar met radijs en appel
Bereiding
1
Pel de sjalot en snij in kleine blokjes. Snij de radijzen, de appel en de haringfilets in kleine blokjes. Pers de citroen uit. Hak de dille fijn.
2
Meng de mayonaise met de mosterd en de Tabasco. Meng vervolgens met de blokjes haring en sjalot. Kruid met peper. Meng de blokjes appel met de radijzen, de dille, 2 el citroensap en de honing.
3
Schep de tartaar in verrines. Bedek met het appel-radijzenmengsel en versier met de extra dille. Serveer met de soepstengels.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
218kcal
Vetten
13g
Vezels
1,2g
Eiwitten
13g