Haringtartaar met radijs en appel

Haringtartaar met radijs en appel
Voorbereiding 20 min.
Kook 0 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Sjalot
0.5
Radijzen
2
Appel
0.25
Haringsfilet
2
Citroen
0.25
Dille
1 el
Mayonaise
1 el
Mosterd
0.5 c.à.c
Tabasco
Honing
0.25 c.à.c
Mini-soepstengels
Peper

Haringtartaar met radijs en appel

Bereiding

1

Pel de sjalot en snij in kleine blokjes. Snij de radijzen, de appel en de haringfilets in kleine blokjes. Pers de citroen uit. Hak de dille fijn.

2

Meng de mayonaise met de mosterd en de Tabasco. Meng vervolgens met de blokjes haring en sjalot. Kruid met peper. Meng de blokjes appel met de radijzen, de dille, 2 el citroensap en de honing.

3

Schep de tartaar in verrines. Bedek met het appel-radijzenmengsel en versier met de extra dille. Serveer met de soepstengels.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
218kcal
Vetten
13g
Vezels
1,2g
Eiwitten
13g