Hartige aubergineschijfjes

Hartige aubergineschijfjes
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Aubergine
1
Olijfolie
Peper, zout
Tomaten, in schijfjes
2
Een handvol champignons, in plakjes
Pancetta
150 g
Bollen mozzarella, in plakjes
2
Gedroogde basilicum
2 el
Verse basilicum

Hartige aubergineschijfjes

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aubergine in plakjes. Schik ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Plaats 15 minuten in de oven.

2

Leg op elk plakje een schijfje tomaat, een stukje ham, schijfjes champignons en een schijfje mozzarella. Bestrooi met de gedroogde basilicum en zet nog eens 5 minuten in de oven.

3

Werk af met verse blaadjes basilicum.