Hartige clafoutis van tomaten, asperges en parmezaan (Bio)

Hartige clafoutis van tomaten, asperges en parmezaan (Bio)
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 35 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Groene asperges
4
kerstomaten in tros
75 g
Eieren
3
Vloeibare verse room
15 cl.
Melk
15 cl.
Bloem
3 el
Parmezaanse kaas
20 g
Olijfolie
Zout
Peper

Hartige clafoutis van tomaten, asperges en parmezaan (Bio)

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de voetjes van de asperges en leg de asperges met de trosjes kerstomaten op een ovenplaat, giet er een straaltje olijfolie over en kruid met peper en zout. Grill 10 min. in de oven.

2

Doe de eieren, room, melk, gezeefde bloem en 40 g parmezaan in een kom, meng alles goed door elkaar en kruid met peper en zout. Giet deze mix in een ovenschotel, voeg er de asperges en gekonfijte tomaten bij en strooi er parmezaan over.

3

Plaats 35 min. in de oven op 180 °C en serveer!