Hartige wafel met butternut

Hartige wafel met butternut
Voorbereiding 30 min.
Kooktijd 35 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Vruchtvlees van butternut
250 g
Melk
25 cl.
Geitenkaas
75 g
Eieren
2
Bloem
150 g
Maïsolie
3.5 cl.
Zakje rijsmiddel
0.25
Peper en zout
Rozemarijn
1 el

Hartige wafel met butternut

Bereiding

1

Stoom het pompoenvruchtvlees gaar. Mix met de melk en de kaas.

2

Splits de eieren. Klop de eiwitten op tot sneeuw.

3

Meng de bloem, de olie, het rijsmiddel, eierdooiers, het zout, de peper en de rozemarijn tot een glad deeg. Meng er voorzichtig de eiwitten door. Dek af en laat een uur rusten.

4

Bak het deeg in een heet en licht ingevet wafelijzer. Serveer de pompoenwafels met een groene salade.