Haverpannenkoeken

Haverpannenkoeken
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Havervlokken
60 g
Bloem
60 g
Kokosmelk
150 ml
Bakpoeder
0.5 sachet
Suiker
0.5 el
Ei
1
Kokosolie

Voor de afwerking

Appel
0.5
Esdoornsiroop
Bloemsuiker

Haverpannenkoeken

Bereiding

1

Meng in de blender de havervlokken met de bloem, de kokosmelk, het bakpoeder en de suiker. Mix er dan de eieren door tot je een homogeen beslag krijgt.

2

Verhit op een matig vuur een kleine koekenpan met olie. Giet er een pollepel beslag in en bak aan beide kanten tot goudbruine pannenkoekjes.

3

Dien de pannenkoekjes op met de schijfjes appel en een scheutje esdoornsiroop en bestrooi ze met bloemsuiker.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
250kcal
Vetten
14g
Vezels
4g
Eiwitten
5,4g