Herfstgroenten in groene curry met rijst

Herfstgroenten in groene curry met rijst
Voorbereiding 5 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

basmatirijst
150 g
teentje(s) look
1
groene currypasta
kokosmelk
200 ml
butternutblokjes
200 g
witloof
1
gesneden prei
85 g
gehakte Chinese kool
85 g
water
100 ml
olijfolie
peper
zout

Herfstgroenten in groene curry met rijst

Bereiding

1

Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking, in licht gezouten water. Hak de look fijn. Bak de look in wat olijfolie aan. Voeg de currypasta toe en bak 3 minuten mee. Voeg hieraan het water en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Kruid met peper en zout.

2

Voeg de butternutblokjes toe en laat 5 minuten pruttelen. Snij het witloof in de lengte door. Voeg nu de rest van de groenten toe en laat nog eens 5 minuten garen.

3

Schep op borden en geef er de rijst bij. *Indien pittiger gewenst, voeg extra currypasta toe.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
126kcal
Vetten
4,1g
Zout
0,37g
Eiwitten
2,2g