Online boodschappen : FAQ | Carrefour

Je tijdstip

Online boodschappen : FAQ

Veelgestelde vragen

Wil je online bestellen maar heb je nog wat vragen? Je vindt hier al de antwoorden!

We beantwoorden al je vragen

Dat is heel eenvoudig:
1. Maak eerst een account aan op carrefour.eu.
2. Log in en vul je mandje met de producten die je wil kopen.
3. Controleer je leveringsadres en kies het leveringstijdstip dat het beste bij je past.
4. Bevestig je bestelling en betaal
5. Ontvang je boodschappen op je leveringsadres en geniet!
Via je account houden we je aankoopgeschiedenis bij en vind je je favoriete producten makkelijker terug. Op de dag van de levering sturen we je per sms en per e-mail het exacte levermoment door.
Inloggen is ook heel erg eenvoudig: klik rechtsboven op het scherm op "Mijn Account" . Selecteer de optie "Login" en voer vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in.
Zodra je ingelogd bent, wordt je naam in de rechterbovenhoek weergegeven.
Het assortiment varieert van winkel tot winkel. We bereiden niet alle bestellingen vanuit één centraal magazijn voor. Daarom vragen we je een winkel te kiezen op basis van je locatie.
We bereiden je eerste bestelling en elke bestellling vanaf 150€ gratis voor. Voor de voorbereiding van bestellingen onder 150€ wordt er 4,50€ aangerekend.
Je eerste bestelling en alle daaropvolgende bestellingen vanaf 150€ worden gratis geleverd. Voor alle bestellingen onder 150€, uitgezonderd de eerste, wordt er 5€ aangerekend.
Geniet van een uitgebreid netwerk van winkels om je boodschappen op te halen: in de buurt van je werkplek, dichtbij de school van je kinderen of gewoon thuis. Kies de datum en het tijdstip van afhaling, bevestig en klaar is kees! Je ontvangt een sms en een e-mail wanneer je bestelling afgehaald kan worden.
Opnieuw, heel eenvoudig:
1. Controleer je leveringsadres.
2. Geef door wanneer en om hoe laat je je levering wil ontvangen
3. Ga over tot betalen
En.. dat is het! Wij bereiden je boodschappen voor en jij ontvangt ze. Op de dag van de levering ontvang je een sms en e-mail met het exacte leveringtijdstip.
Eens bevestigd, kan je je bestelling niet meer wijzigen. Je kan het echter wel annuleren zolang het nog niet in de winkel is verwerkt. Om dit te doen, volstaat het om je in te loggen en rechtsboven op "Mijn account te klikken. Klik vervolgens op "Mijn bestellingen" om je bestellingsoverzicht te bekijken. Als je bestelling nog niet verwerkt is, kan je op "Annuleren" klikken om de bestelling te annuleren. Als je om welke reden dan ook niet in staat bent om je bestelling via de site te annuleren, neem je best gratis contact op met onze klantenservice via e-mail of telefonisch op 0800 9 10 11.
Als een of meerdere producten niet beschikbaar zijn, stelt onze collega die je bestelling voorbereidt indien mogelijk een alternatief voor. Duid tijdens de bestelling gerust aan dat je geen alternatief wilt. Als je wel een alternatief krijgt dat duurder is dan het product dat je aanvankelijk besteld had, betaal je uiteraard geen supplement.
Je betaalt anders bij thuislevering dan bij afhaling in de winkel.
1) Bij thuislevering betaal je online wanneer je je bestelling bevestigt (Mastercard/Visa/Maestro). Als er na levering een prijsverschil in je voordeel is, krijg je dit op je debetkaart terug. Als je met een creditcard betaalt, wordt het totale bedrag van je bestelling tijdelijk geblokkeerd. Je betaalt alleen de prijs van de producten die je uiteindelijk ontvangen hebt.
2) Bij afhaling in de winkel, betaal je je boodschappen tijdens de afhaling. Aan de bestelautomaten in de parkeergarage kan je met Visa, MasterCard, Bancontact, Maestro en elektronische maaltijdcheques betalen. Cash betalen gaat niet. Sommige Carrefours werken enkel met een mobiele betaalterminal. Op deze terminals zijn betalingen met maaltijdcheques niet nodig. Je kan er wel debet- en creditcards betalen.
Je geniet online van dezelfde prijzen en dezelfde promoties als in de winkel.
De prijs die je betaalt bij op carrefour.eu is de prijs die geldig is op de dag van de bevestiging van je bestelling. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Bovenop die kosten komen de voorbereidingskosten van 4,50€. En wanneer je een levering aan huis wenst van je boodschappen, betaal je 5€ leveringskosten. Voor bestellingen van minimaal 150€ worden er geen voorbereidings- en leveringskosten aangerekend.
Ja, je geniet online van dezelfde voordelen als in de winkel. Sommige promoties zijn enkel online geldig , bijvoorbeeld gratis voorbereiding of gratis levering aan huis bij aankoop van sommige producten.
Natuurlijk, net zoals in de winkel krijg je een Bonuspunt per aankoopschijf van 2€. De Bonuspunten worden automatisch toegevoegd aan het saldo van je Carrefour Bonus Card.
Om je Bonuspunten te ontvangen, moet je je Carrefour Bonus Card gewoon linken aan je Carrefour account. Hoe? Gewoon door het nummer van je Carrefour Bonus Card op te geven tijdens de aanmaak van je account.
Heb je voor thuislevering gekozen?
Je kan je Bonuscheques en andere coupons nog niet online gebruiken. Je kan wel eventuele couponcodes gebruiken tijdens de invoering van je bestelling.
Heb je voor afhaling in de winkel gekozen?
Dan kan je je Bonuscheques en andere coupons gebruiken wanneer je je boodschappen in de winkel komt afhalen. Afhankelijk van het afhaalpunt kan je ze zelf scannen of kan je het aan een medewerker in de winkel vragen.
Wat je bestelt, wordt altijd binnen de 1 à 4 werkdagen na de bestelling geleverd. Artikelen die niet in voorraad zijn, worden binnen de 30 dagen geleverd. De leveringsdatum staat vermeld in de bestelbevestiging.
Als we niet op tijd kunnen leveren, brengen we je daar altijd van op de hoogte voor de voorziene leveringsdatum. Als we je niet op tijd verwittigen, heb je het recht om je bestelling kosteloos te annuleren. In dat geval betalen we je binnen de 14 dagen na de annulering terug."