Perfect Fit
Hondenvoeding Dog Junior Kip 1.4 kg (<10 kg)
Perfect Fit
Niet beschikbaar in de winkel
Per stuk

Meer details

All-around protection for a healthy life* *Volledig diervoeder voor een gezond leven Developed with veterinarians from the Waltham Centre for Pet Nutrition** **Alle Perfect Fit recepten zijn ontwikkeld met onze voedingsdeskundigen en dierenartsen van het Waltham Centre for Pet Nutrition, om zo 100% complete, evenwichtige en geavanceerde voeding te garanderen. Perfect Fit is hoogwaardige voeding die is ontwikkeld samen met vooraanstaande dierenartsen en voedingsdeskundigen om de jeugdigheid van uw hond te voeden, een leven lang. De 'Total 5' formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften voor alle honden aan, ongeacht leeftijd of levensstijl. Ondersteunt gezonde groei Evenwichtig niveau van calcium & fosfor die bijdragen aan een gezonde groei, speciaal afgestemd op uw puppy. Ondersteunt een gezonde ontwikkeling van de hersenen Ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen dankzij DHA uit natuurlijke bronnen, dat van nature ook in de moedermelk voorkomt. Aangepaste grootte van de brokjes Kleinere brokjes die speciaal afgestemd zijn op het gebit van kleine honden. Total 5 Sterk natuurlijk afweersysteem Met verhoogd gehalte vitamine E, magnesium en zink die bijdragen aan een sterk natuurlijk afweersysteem. Ondersteunt een goede gezondheid van het gebit Bevat de juiste balans van Calcium en Fosfor om te ontwikkeling van gezonde tanden te ondersteunen. Bevordert een gezonde spijsvertering Bereid met hoogwaardige proteïnen en prebiotica die helpen om een gezonde darmflora en een gezonde spijsvertering te stimuleren. Optimale gewichtsontwikkeling en lichaamsconditie Onze recepten zijn geformuleerd om uw hond alle voedingsstoffen en energie te geven die hij nodig heeft en die bijdragen aan een optimale gewichtsbeheersing en goede lichaamsconditie. Gezonde huid & vacht Onze recepten bevatten zink & zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht van uw hond.

Land van herkomst

Geproduceerd in de EU

Ingrediënten

Hondenvoeding Perfect Fit Dog Junior Kip 1.4 kg (<10 kg)
Gedehydrateerde gevogelteproteïnen (waarvan 22% kip)
maïs
tarwe
gevogeltevet
rijst
erwteneiwitconcentraat
leverhydrolysaat
gedroogde bietenpulp (3%)
heeleipoeder
visolie¹ (0.8%)
natriumchloride
monokaliumfosfaat
zonnebloemolie (0.4%)
cichorei-extract (0.4%)
cholinechloride
kaliumchloride
¹Natuurlijke bron van DHA.

Voedingswaardetabel

Analytische bestanddelen (%):
eiwit: 29
vetgehalte: 18
anorganische stof: 6.8
ruwe celstof: 1.7
calcium: 1.4
fosfor: 1
Additieven per kg: -
Antioxidanten; Nutritionele additieven: -
Vitamine A: 11901 IE
Vitamine D₃: 1313 IE
Vitamine E: 396 mg
Pentagehydrateerd kopersulfaat: 30 mg
Monogehydrateerd mangaansulfaat: 131 mg
Kaliumjodide: 2.5 mg
Natriumseleniet: 0.38 mg
Monogehydrateerd zinksulfaat: 350 mg

Analytische bestanddelen (%):
eiwit: 29
vetgehalte: 18
anorganische stof: 6.8
ruwe celstof: 1.7
calcium: 1.4
fosfor: 1
Additieven per kg: -
Antioxidanten; Nutritionele additieven: -
Vitamine A: 11901 IE
Vitamine D₃: 1313 IE
Vitamine E: 396 mg
Pentagehydrateerd kopersulfaat: 30 mg
Monogehydrateerd mangaansulfaat: 131 mg
Kaliumjodide: 2.5 mg
Natriumseleniet: 0.38 mg
Monogehydrateerd zinksulfaat: 350 mg

Gezondheidsclaims

Evenwichtig niveau van calcium & fosfor die bijdragen aan een gezonde groei, speciaal afgestemd op uw puppy., Ondersteunt de ontwikkeling van de hersenen dankzij DHA uit natuurlijke bronnen, dat van nature ook in de moedermelk voorkomt., Kleinere brokjes die speciaal afgestemd zijn op het gebit van kleine honden., Met verhoogd gehalte vitamine E, magnesium en zink die bijdragen aan een sterk natuurlijk afweersysteem., Bevat de juiste balans van Calcium en Fosfor om te ontwikkeling van gezonde tanden te ondersteunen., Bereid met hoogwaardige proteïnen en prebiotica die helpen om een gezonde darmflora en een gezonde spijsvertering te stimuleren., Onze recepten zijn geformuleerd om uw hond alle voedingsstoffen en energie te geven die hij nodig heeft en die bijdragen aan een optimale gewichtsbeheersing en goede lichaamsconditie., Onze recepten bevatten zink & zonnebloemolie, een natuurlijke bron van omega-6-vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht van uw hond.

Bereiding en gebruik

24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Leeftijd (maanden): 2; 1kg*: 25 g; 3kg*: 65 g; 5kg*: 100 g; 7kg*: 125 g; 10kg*: 155 g; Verdeeld over aantal maaltijden: 4. Leeftijd (maanden): 4; 1kg*: 35 g; 3kg*: 80 g; 5kg*: 115 g; 7kg*: 150 g; 10kg*: 190 g; Verdeeld over aantal maaltijden: 3. Leeftijd (maanden): 6; 1kg*: 35 g; 3kg*: 80 g; 5kg*: 115 g; 7kg*: 150 g; 10kg*: 195 g; Verdeeld over aantal maaltijden: 2. Leeftijd (maanden): 9; 1kg*: Adult; 3kg*: Adult; 5kg*: Adult; 7kg*: 145 g; 10kg*: 195 g; Verdeeld over aantal maaltijden: 2. Leeftijd (maanden): 12; 1kg*: Adult; 3kg*: Adult; 5kg*: Adult; 7kg*: Adult; 10kg*: Adult; Verdeeld over aantal maaltijden: 2. *Toekomstig volwassen gewicht. Bakje 100 g = 403 kcal. Voedingsadvies: Voor hele jonge puppies, week de brokjes in water. Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheid aan naar de behoefte van uw hond. Hoe uw hond te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Geef voor een optimale voeding een mix van Perfect Fit droge brokken en nat hondenvoer.

Houdbaarheid

Koel en droog bewaren in gesloten verpakking.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Warm gelast

Leveranciersadres

NV Mars Belgium PB 24 1930 Zaventem