Hot dogs met witte pens en koolsalade

Hot dogs met witte pens en koolsalade
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
piccolo
2 st
Griekse yoghurt
2 el
witte kool
170 g
rode kool
200 g
witte pens
2 st
aardappelschijfjes
320 g
augurken zoetzuur
8 st
tuinkers
0.5 st
crispy uitjes
2 el
mayonaise
2 el
boter
mosterd
2 c.à.c
peper

Hot dogs met witte pens en koolsalade

Bereiding

1

Verwarm de oven en bak de broodjes volgens de instructies op de verpakking goudbruin.

2

Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise en breng op smaak met peper en zout. Meng de witte met de rode kool en voeg de yoghurtsaus toe. Bak de witte pensen in de pan met een klontje boter gaar. Gaar de aardappelschijfjes volgens de instructies op de verpakking.

3

Snij de broodjes open en besmeer met mosterd. Beleg vervolgens met de pens, augurk, tuinkers en crispy uitjes. Serveer met de koolsalade en aardappelen.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
172kj
Vetten
3,7
Zout
1,02
Eiwitten
4,3