Ijsjes met frambozen en cuberdons
Ijsjes met frambozen en cuberdons
Bereiding
1
Mix alle ingrediënten samen glad. Giet het mengsel in een vierkante bakvorm van ongeveer 20 x 20 cm, dek af met plasticfolie en zet 45 min in de diepvriezer.
2
Haal de vorm terug uit de vriezer en meng. Dek opnieuw af en zet 3 u in de diepvriezer. Meng daarbij om de 30 min. Laat daarna nog 3 à 4 u verder bevriezen.
3
Haal het ijs 10 min voor je het serveert uit de diepvriezer. Schep er bollen van, zet voorzichtig op de hoorntjes en werk af met de extra cuberdons en frambozen.
Informations nutritionnelles
per 100 g
Energie
144 kcal
Vetten
5,3 g
(waarvan verzadigde vetten)
3,4 g
Koolhydraat
20 g
Suiker
15 g
Vezels
2,2 g
Zout
0,07 g
Eiwitten
2,6 g