Ijsjes met frambozen en cuberdons

Ijsjes met frambozen en cuberdons
Voorbereiding 10 min.
Kook 0 min.
Rusttijd 465 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Frambozen + om te serveren
100 g
Cuberdons + om te serveren
4
Yoghurt op z'n Griekse natuur
250 g
Vanille-extract
1 tl
Hoorntjes
2

Ijsjes met frambozen en cuberdons

Bereiding

1

Mix alle ingrediënten samen glad. Giet het mengsel in een vierkante bakvorm van ongeveer 20 x 20 cm, dek af met plasticfolie en zet 45 min in de diepvriezer.

2

Haal de vorm terug uit de vriezer en meng. Dek opnieuw af en zet 3 u in de diepvriezer. Meng daarbij om de 30 min. Laat daarna nog 3 à 4 u verder bevriezen.

3

Haal het ijs 10 min voor je het serveert uit de diepvriezer. Schep er bollen van, zet voorzichtig op de hoorntjes en werk af met de extra cuberdons en frambozen.

Informations nutritionnelles

per 100 g
Energie
144 kcal
Vetten
5,3 g
(waarvan verzadigde vetten)
3,4 g
Koolhydraat
20 g
Suiker
15 g
Vezels
2,2 g
Zout
0,07 g
Eiwitten
2,6 g