Carrefour zoekt ondernemers! | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Carrefour zoekt ondernemers!

Geweldig dat je op zoek bent naar een ‘nieuwe uitdaging’, onder de noemer van Franchise Carrefour Belgium! 

Het starten van een franchisebedrijf is een geweldige kans om je ondernemersvaardigheden te gebruiken en je eigen baas te zijn, terwijl je toch de steun, middelen, kennis en know-how van een gevestigd merk en bedrijfsmodel hebt.

Door een franchisepartner te worden, ben je niet alleen verzekerd van een bewezen bedrijfsmodel, operationele ondersteuning en opleiding, maar je maakt ook deel uit van een netwerk van gepassioneerde ondernemers die samenwerken om het merk te laten groeien en succes te behalen.

Als franchisepartner heb je de mogelijkheid om je eigen bedrijf op te bouwen en tegelijkertijd te profiteren van het succes en de groei van het merk als geheel. Je hebt de vrijheid om je eigen stempel op het bedrijf te drukken en je eigen (lokale) ideeën te implementeren, terwijl je toch profiteert van de bewezen succesformule van het franchiseconcept.

Dus als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en een kans om je ondernemersgeest te laten bloeien, dan is het starten van een franchisebedrijf de perfecte keuze. 

Word lid van ons team van gepassioneerde ondernemers en laat ons samen succesvol zijn!
Vandaag hebben we uitdagingen in volgende regio’s in Vlaanderen:

 • Express; (nieuwe winkels)
  • Blankenberge
  • Torhout
  • Roeselare
  • Kemzeke (Stekene)

Ook zijn er verschillende overname-mogelijkheden en dit zowel voor ons business model Express, als Market en dit over gans Vlaanderen

De kracht van Carrefour

Zit hem in de ruime ervaring, een uitgebreid distributienetwerk en sterke commerciële begeleiding. Jij profiteert van de sterke aankoopkracht van Carrefour en logistieke organisatie. Carrefour Belgium is jouw perfecte raadgever en gesprekspartner. Zo helpen we je ook met marketingondersteuning en het opzetten van promotionele acties.

Vanaf dag één van onze samenwerking, geven we met een heel team het beste van onszelf om je te helpen je doelen te halen. Wij verwachten van jou een minimale financiële investering en een maximale inzet. Samen zullen we alles in het werk stellen om jouw winkel tot een groot succes te maken.

Brochure: franchising bij Carrefour

Benieuwd of een franchise met Carrefour iets voor jou is? We stelden een brochure samen met daarin alle informatie omtrent franchising en wat je kan verwachten van een partnerschap met Carrefour.

In deze brochure lees je onder andere:

 • wat franchising in de foodretailsector juist inhoudt
 • welke voordelen je hebt als franchisepartner van Carrefour
 • welke formules Carrefour je aanbiedt
 • wat wij verwachten van een franchisepartner
 • ...

Download nu de brochure en ontdek of een eigen Carrefour-winkel openen iets voor jou is!

EXPRESS

Carrefour Express is een buurtwinkel waar alles in functie staat van makkelijk en snel winkelen in een aangenaam kader. Ideaal voor het kopen van verse producten, voor een snelle oplossing voor je maaltijd of een efficiënte aanvulling op je boodschappen, op elk moment van de dag.

De Carrefour Express-winkels, die in het hart van de stad, in dichtbevolkte wijken of op belangrijke verkeersassen liggen, zijn van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat open, maar ook op zon- en feestdagen. Hiermee komen we tegemoet aan de huidige noden van de klanten.

Carrefour Express beantwoordt als buurtwinkel aan de verwachtingen van haar klanten door zich in haar omgeving te integreren en door aangepaste producten en diensten voor te stellen.

Carrefour is momenteel op zoek naar zelfstandige uitbaters voor de provincies Antwerpen, Oost/West-Vlaanderen.

MARKET

Market is DE versspecialist die heel attent is op het aankoopcomfort, de klantendienst en de getrouwheid. Om zo goed mogelijk de verwachtingen van de klanten tegemoet te komen, geven wij de voorkeur aan lokale producten. Wist je trouwens dat maar liefst 80% van die verse producten afkomstig is van Belgische leveranciers? Wij zetten alles in om het aanbod aan te passen aan het cliënteel en zijn omgeving. Dankzij de Carrefour Bonus Card en folderpromoties profiteren klanten van scherpe prijzen en andere voordelen.

Market is DE versspecialist die heel attent is op het aankoopcomfort

Carrefour is momenteel op zoek naar zelfstandige uitbaters voor de provincies Antwerpen, Oost/West-Vlaanderen

Onze ideale franchisenemer

Jouw ervaring en ondernemerschap, gecombineerd met onze financiële voorstellen en sterke commerciële concepten bieden jou de unieke kans om een bloeiende zaak uit te bouwen. Daarbij kan je steunen op de kracht van het uitgebreide distributienetwerk, de ondersteuning en de naambekendheid van Carrefour. We hebben twee verschillende franchiseformules, op maat van jouw ambitie: Market & Express.

Commerciële ingesteldheid, klantgerichtheid en met enige ervaring in het algemeen bedrijfsbeheer en voedingsretail, management van een team. Bereid om te werken op zon- en feestdagen maar vooral ook om zelf in zijn winkel actief aanwezig te zijn en deze te beheren.

Ben jij een bedrijfsleider in hart en nieren? Wil jij je bewijzen met optimale verkoopsresultaten via een scherpe prijszetting, een doordachte promotiepolitiek en nauwkeurig voorraadbeheer? Maar staat bovenal voor jou de klant centraal, wiens verwachtingen je niet enkel in wilt lossen, maar zelfs overtreffen?

Dan heb jij waarschijnlijk de juiste dosis inzet, flexibiliteit, motivatie en dynamiek om een geslaagde franchisenemer te zijn.