De Carrefour-producten: een garantie van kwaliteit

De Carrefour-producten, dat zijn duizenden kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik, beschikbaar aan kleine prijzen. Wist je dat ze gemiddeld 30% goedkoper zijn dan de equivalenten van de grote merken? Een mooie besparing! Goed voor jou, voor je gezondheid, je portemonnee, het milieu… De Carrefour-producten aan kleine prijzen die smaken naar meer!

Strikte kwaliteitsvereisten

Onze partnerleveranciers maken de Carrefour-producten volgens strikte lastenboeken op vlak van productsamenstelling, oorsprong van de ingrediënten, voedingskwaliteit en ambities inzake Nutri-scores. Carrefour waakt erover dat haar producten geen ggo’s bevatten, minder zout, suiker, vetten en verzadigde vetzuren bevatten en beperkt de aanwezigheid van additieven. Carrefour schrapt volgens het voorzorgsprincipe controversiële stoffen, zelfs al zijn ze nog wettelijk toegelaten.

Getest en bekroond

Om lekkere en authentiek smakende Carrefour-producten te hebben, worden ze getest door experten- en consumentenpanels. Zo worden op basis van deze strenge tests de Carrefour-producten regelmatig erkend voor hun uitzonderlijke kwaliteit. Een selectie van Carrefour-producten werd “Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2024”, anderen kregen het “Erkend als Smaak van het jaar 2024”-label en de Meesterkoks van België hebben ook de beste Carrefour-producten geselecteerd.

Milieuvriendelijke verpakkingen

Op het vlak van verpakkingen heeft Carrefour de prioriteit om verantwoorde verpakkingen te gebruiken. Voor elk nieuw product onderzoekt Carrefour samen met de leverancier van de verpakking welke onderdelen kunnen worden weggelaten, welke recycleerbare materialen kunnen worden gebruikt, enz. De doelstelling tegen 2025: 100% recycleerbare verpakkingen.

Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2024

Je was er gek op en je bekroonde ze tot “Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2024”. Dit jaar werden 7 Carrefour-producten “Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2024” na een beoordeling door een consumentenpanel volgens smaak, textuur, uitzicht. En dat is een garantie voor kwaliteit. De Carrefour-producten aan kleine prijzen die smaken naar meer! 

Met de producten van Carrefour hoef je niet in te boeten op kwaliteit.

De Carrefour-producten, kleine prijzen, niks dan voordelen.