7 productgamma’s van Carrefour zijn “Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2024”

Proef zelf onze producten die zijn bekroond tot “Gekozen Huismerk Product van het Jaar”

De Carrefour-producten aan kleine prijzen smaken naar meer! Het bewijs? 7 van hen zijn “Gekozen Huismerk Product van het Jaar 2024”. Welke producten? Hoe verloopt dat proces? Werp samen met ons een blik achter de schermen van dit culinaire avontuur!

Een blik op de Carrefour-producten

De Carrefour-producten, dat zijn kwaliteitsproducten aan kleine prijzen. Ze respecteren de uiterst strikte lastenboeken op vlak van o.a. productsamenstelling. Ze bevatten zo geen ggo's, zijn ze arm aan zout, suiker, vetten, verzadigde vetzuren maar behouden ze hun lekkere smaak. Hun verpakkingen zijn ook bestudeerd en verantwoord. Wil je meer weten over de Carrefour-producten? Meer info vind je hier!

Samen ontdekken we deze smaakkampioenen voor 2024 !

Een Belgische hap

Dit is echt een delicatesse van de Belgische gastronomie: de vol-au-vent met champignons van Carrefour Original. Enkele minuten verwarmen en hup, ’t is al klaar. Dit gerecht heeft een Nutri-Score A dankzij een verlaagde hoeveelheid vetten, een onevenaarbare authentieke smaak en een kleine prijs. Een echte gezinsmaaltijd. En dan ook nog eens gemaakt in België!

IJzig lekker

Smelt weg voor deze vanille-ijsjes met macadamia of vanille met pecan van Carrefour Sensation. Heerlijk vanille-ijs, een subtiele karamelsaus en een jasje van chocolade met macadamia- of pecannoten… Om heerlijk bij weg te dromen!

Hup, een Vita’up!

Vita’up Carrefour Classic is gefermenteerde melk om van te genieten van bij het ontbijt of tijdens het vieruurtje. Het is een bron van vitamines B6, D, calcium, eiwitten en mineralen en geeft je een boost van gezonde voedingsstoffen. Bovendien heeft dit drankje Nutri-Score B. En om af te wisselen, is het verkrijgbaar als natuur gesuikerd en met aardbeismaak. Een gezonde boost!

Een magische mix!

Carrefour maakt het je het leven makkelijker met haar porties vers gesneden fruit van The Market, om uit het vuistje van te smullen of om toe te voegen aan yoghurt bij het ontbijt. Bovendien zijn de verpakkingen recycleerbaar en gemaakt van 80% gerecycleerd plastic. Kiwi, ananas, meloen, granaatappel… Superhandig en barstensvol vitamines! Met deze mix exotische vruchten waan je jezelf onder de palmbomen.

’t Is appeltastisch!

Een glas appelsap of appel-peersap van Kwaliteitsketen Carrefour bij het ontbijt of vieruurtje is zo lekker. Zeker als je weet dat ze zijn gemaakt van fruit buiten kaliber van Kwaliteitsketen Carrefour. Zo wordt niets verspild. Een kwaliteitssap dankzij fruit dat wordt geselecteerd op smaak, duurzaam is geteeld, rijp werd geplukt en arm is aan resten van pesticiden. 100% puur sap, gemaakt in België, zonder additieven en zonder toegevoegde suikers.

Net zoals vroeger

Voor bij de klassieke kip-compote-puree kies je voor de compote appels van Carrefour Bio. De compote is kant-en-klaar: je moet de bokaal gewoon op tafel zetten zodat iedereen ervan kan genieten. De smeuïge textuur en authentieke smaak zijn een instant succes. Bovendien is de compote 100% bio en zonder toegevoegde suiker. Om mateloos van te genieten, want met Nutri-Score A. Wat zoete troost op je bord, we zeggen geen nee!

Een eenvoudige en gezonde maaltijd? Klaar in een handomdraai!

Een maaltijd in een box, als dat niet super is! De box bevat (bijna) alles wat je nodig hebt om heerlijke gerechten op tafel te zetten: groenten en specerijen in de juiste hoeveelheden. Het recept, samen met de juiste hoeveelheden nog toe te voegen ingrediënten, staat op de verpakking. Handig, nee? En zo vermijd je ook nog eens voedselverspilling. Sweet chili, paella, pad thai, spaghetti bolognese... snuister door onze ruime gamma maaltijdboxen, van de meest traditionele tot exotische gerechten. Perfect om te variëren, zeker als je ook nog eens weet dat ze Nutri-Score A hebben. Onze favoriet? Gevulde paprika’s, iedereen is er gek op!