Italiaanse balletjes met mozzarella

Italiaanse balletjes met mozzarella
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 35 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Varkens- en kalfsgehakt
250 g
Ei
1
Paneermeel
2 el
Basilicum, fijngehakt
1 el
Gedroogde oregano
0.5 c.à.c
Teen look, fijngehakt
0.5
Mini-balletjes mozzarella
5
Olijfolie
1 el
Zout, peper

Italiaanse balletjes met mozzarella

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de kruiden en de look. Kruid met peper en zout.

2

Maak met vochtige handen balletjes ter grootte van een golfbal met een balletje mozzarella in het midden.

3

Verhit de olie in een vuurvaste pan en bak de balletjes goudbruin. Zet nog 15 min in de oven. Serveer goed warm.