Italiaanse stoemp met gekruide quornblokjes in pestosaus en olijven
Italiaanse stoemp met gekruide quornblokjes in pestosaus en olijven
Bereiding
1
Schil en snij de aardappelen in hapklare stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water. Laat de halfgedroogde tomaten uitlekken en snij ze in kleine stukjes. Scheur de basilicumblaadjes. Halveer de olijven.
2
Bak de Italiaanse quornblokjes in wat boter op een laag vuurtje. Doe er de groene pesto bij en verwarm de saus. Meng er de olijven onder.
3
Prak de gekookte aardappelen fijn met boter. Meng er melk onder tot je een gladde puree bekomt. Meng er de fijngehakte tomaten, basilicum en spinazie onder. Kruid met peper en zout. Doe op elk bord wat van de Italiaanse stoemp en schep er de quornblokjes in de pestosaus op. Werk af met wat gemalen Pecorino.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
111kcal
Vetten
1,8g
Zout
0,8g
Eiwitten
4,8g