Kabeljauw in saltimbocca

Kabeljauw in saltimbocca
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Kabeljauwfilets (elk 150 g)
2
Handvol verse salie
0.5
Sneetjes Parmaham
4
Olijfolie
Aardappelen
300 g
Broccoli(’s) in grote roosjes
Fleur de sel
Zout en peper

Kabeljauw in saltimbocca

Bereiding

1

Leg de visfilets op een schoon werkvlak en kruid ze met zout en peper. Leg op elk stuk vis een blaadje salie en rol ze samen in twee sneetjes Parmaham. Bestrooi de rolletjes met fleur de sel, kruid met peper en besprenkel met olijfolie.

2

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de saltimbocca in een ovenschaal en bak ze 15 min in de oven.

3

Kook intussen de aardappelen en de broccoli apart gaar en dien op bij de vis.