Kabeljauwcrumble met amandelen

Kabeljauwcrumble met amandelen
Voorbereiding 10 min.
Kook 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Kabeljauwfilets
2
Amandelschilfers
25 g
Verse, fijngehakte kruiden (peterselie, bieslook, tijm, dille...)
2.5 el
Parmezaan, geraspt
25 g
Olijfolie
1 el
Milde mosterd
0.5 c.à.c
Zout
Peper

Kabeljauwcrumble met amandelen

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Hak voor de kruidenkorst de amandelen fijn met een scherp mes en meng met de kruiden en de parmezaan. Voeg de olijfolie toe en meng goed.

2

Besmeer de vis met een dun laagje mosterd en leg de filets in een ovenschaal. Bedek ze met het kruidenmengsel.

3

Bak de visfilets 10 min in de oven.

Voedingsinformatie

per 100 g
Vetten
16g
Suiker
0,8g
Vezels
2,2g
Eiwitten
33g