Thuislevering of ophalen in de winkel?
Captain Iglo
Kabeljauwfilets in Blok 4 Stuks 400 g
Captain Iglo
- €
Per stuk

Meer details

De Kabeljauwfilets van iglo zijn heerlijk simpel. Uit duurzame visserij en daarom drager van het MSC logo. Samen met spinazie of groentenmixen van iglo, maakt u een heerlijke gebalanceerde maaltijd voor de hele familie! Diepvriesvis in blok.

Land van herkomst

Frankrijk

Ingrediënten

Iglo 4 Kabeljauwfilets in Blok 400 g
Kabeljauw* (Gadus morhua) 100% (vis)
*Ondanks zorgvuldig fileren kan onbedoeld een graatje in de vis achterblijven.

Voedingswaardetabel

Per 100g
Energie 308 kJ / 73 kcal
Vetten 0.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g
Koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 17 g
Zout*** 0.25 g
Fosfor 169mg
Selenium 23 µg
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie (100g) in de pan bereid.
Individuele behoeften kunnen variëren. -
Voor meer info: www.iglo.be -
***Zout uit natuurlijk aanwezig natrium.
Per portie (100g)**
Energie 862 kJ / 208 kcal
Vetten 15 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.9 g
Koolhydraten 0 g
waarvan suikers 0 g
Vezels 0 g
Eiwitten 17 g
Zout*** 0.25 g
Fosfor 169 mg (24% RI**)
Selenium 23 µg (42% RI**)
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie (100g) in de pan bereid.
Individuele behoeften kunnen variëren. -
Voor meer info: www.iglo.be -
***Zout uit natuurlijk aanwezig natrium.

Per 100g Per portie (100g)**
Energie 308 kJ / 73 kcal 862 kJ / 208 kcal
Vetten 0.5 g 15 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g 1.9 g
Koolhydraten 0 g 0 g
waarvan suikers 0 g 0 g
Vezels 0 g 0 g
Eiwitten 17 g 17 g
Zout*** 0.25 g 0.25 g
Fosfor 169mg 169 mg (24% RI**)
Selenium 23 µg 23 µg (42% RI**)
**Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ / 2000 kcal) voor een portie (100g) in de pan bereid.
Individuele behoeften kunnen variëren. - -
Voor meer info: www.iglo.be - -
***Zout uit natuurlijk aanwezig natrium.

Bevat

Vis

Bereiding en gebruik

Onnodig te ontdooien Pan: Kruid en bak de diepvries kabeljauwfilets gedurende 12 minuten in een beetje margarine of plantaardige olie. Draai ze regelmatig om. Microgolf: Kruid de diepvries kabeljauwfilets, leg ze in een schaal geschikt voor de microgolfoven en dek af. Verwarm gedurende 6 minuten op 750W voor 2 porties en 12 minuten voor 4 porties. Laat 2 minuten rusten alvorens op te dieren. Tip: Gebruik het stevige vlees van de kabeljauw in pastagerechten, vispannetjes of kabeljauwmousses.

Houdbaarheid

Bewaring thuis. I de diepvries. ** (-12°C) 1 maand *** (-18 °C) tot aangegeven houdbaarheidsdatum: zie zijkant verpakking. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Bij -18°C, ten minste houdbaar tot einde: zie de verpakking.

Bewaring

Diepgevroren

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

NV Iglo Belgium Humaniteitslaan, 235 1620 Drogenbos