Felix
Kattenvoeding Soup Original Poissons 6x48g
Felix
2,93 €
10,17 €/kg
Per stuk

Meer details

Felix® Soup Original is een onweerstaanbaar assortiment spannende recepten voor jouw kat. Je kleine deugniet zal het heerlijk vinden om de heerlijke bouillon op te likken en zijn tanden te zetten in de verrukkelijke stukjes. Elk schenkklaarzakje Felix® Soup Original is de perfecte maat om brandstof te bieden aan jouw kat zodat hij elk moment van de dag klaar is voor kattenkwaad. Voeg heerlijke afwisseling toe aan de dag van jouw kat met de onweerstaanbare Felix® Soup Original-recepten, de perfecte aanvulling op zijn dieet.

Land van herkomst

Hongarije

Ingrediënten

Felix Soup Original 6 x 48 g
Samenstelling:
Met kabeljauw: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (kabeljauw 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist. Smaakstoffen.
Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tonijn 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist. Smaakstoffen.
Met schol: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (schol 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist. Smaakstoffen.

Voedingswaardetabel

Analytische bestanddelen:
Vocht: 87.5%
Eiwit: 7.5%
Vetgehalte: 1.5%
Ruwe as: 1.8%
Ruwe celstof: 0.2%

Analytische bestanddelen:
Vocht: 87.5%
Eiwit: 7.5%
Vetgehalte: 1.5%
Ruwe as: 1.8%
Ruwe celstof: 0.2%

Zonder additieven

Kleurstoffen

Leeftijd van dieren

Volwassen

Dier

Kat

Bereiding en gebruik

Voedingsadvies: Voor een kat van 4kg, giet in een kom en geef één portiezakje per dag, als aanvulling op andere volledige producten van Purina. Voor de gezondheid van jouw kat, respecteer het voedingsadvies. Serveer op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat er altijd schoon, vers drinkwater beschikbaar is. Dit product is een aanvullende maaltijd, met een hoog vochtgehalte: een gedeelte van de inname van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water wordt door consumptie van dit product geleverd.

Verpakkingsmateriaal

Recyclebaar

Houdbaarheid

Ten minste houdbaar tot, partijcodering en registratienummer: zie zijkant verpakking. Bewaar ongeopend op een koele en droge plaats.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Doos

Leveranciersadres

Nestlé Belgilux NV, Birminghamstraat 221, B-1070 Brussel.

Merkinhoud