Kip met bruine champignons en mosterddragonsaus

Kip met bruine champignons en mosterddragonsaus
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 70 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Ui
0.5
Bruine champignons
200 g
Hoevekip ui Auvergne van Kwaliteitsketen Carrefour
0.5
Boter
Kippenbouillon
250 ml
Vloeibare room
125 ml
Zachte mosterd
1 el
Geraspte zeste van 1 citroen
0.5
Dragon
15 g
Zout en peper

Kip met bruine champignons en mosterddragonsaus

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de ui en snij hem in vieren. Snij elk kwart nog eens in tweeën. Boen de champignons schoon en snij grote exemplaren in tweeën. Kruid de kip met zout en peper.

2

Leg de kip terug in de pan en doe er de champignons bij. Breng zachtjes aan de kook en zet de pan dan 1 u in de oven. Dien goed warm op.