Kipfilets met een Parmezaankorstje, lentesalade met basilicumvinaigrette

Ingrediënten voor:
Kipfilets met een Parmezaankorstje, lentesalade met basilicumvinaigrette
Bereiding
1
Hak de Parmezaanse kaas fijn met de panko, de knoflook en de peterselie. Giet dit mengsel in een diep bord. Klop in een ander bord de eieren los. Kruid de kipfilets met zout en peper. Wentel ze eerst door het ei en dan door het Parmezaanmengsel. Verhit wat olie in een braadpan tot ze flink warm is en bak de kipfilets in ongeveer 8 min goudbruin en krokant. Zet ze opzij.
2
Mix alle ingrediënten voor de vinaigrette tot een gladde saus en kruid ze met zout en peper. Leg de erwten in een hittebestendige schaal, giet er kokend water over en laat ze zo 1 min ontdooien. Giet ze af en spoel ze onder koud water. Maak de blaadjes van de sla los. Snij de radijzen in dunne rondjes en de venkel in dunne schijven.
3
Meng de sla met de radijzen, de venkel en de erwten, giet er de vinaigrette over en meng kort. Snij de kip in sneetjes, verdeel ze over de borden samen met de salade. Serveer meteen.