Kippenburger met mangosalsa

Kippenburger met mangosalsa
Voorbereiding 15 min.
Kooktijd 10 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Kippenburgers
4
Snede mango
0.5
Rode ui, heel fijngesnipperd
0.25
Rode ui in dunne plakjes
0.25
Verse koriander, fijngehakt + een paar blaadjes
2 el
Jalapeno pepertje, fijngesnipperd
0.25
Limoensap
2 el
Pistolets op oude wijze
2

Kippenburger met mangosalsa

Bereiding

1

Bak de burgers op de barbecue. Snij voor de salsa de mango in kleine blokjes en meng ze met de gesnipperde rode ui, de fijngehakte koriander, het pepertje en het limoensap.

2

Snij de broodjes horizontaal door en leg op de onderste helft 2 kippenburgers.

3

Schep er mangosalsa op en bestrooi met wat plakjes rode ui en enkele plukjes koriander. Zet de bovenste helft van de broodjes er weer op en dien op.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
128g
Vetten
3,1g
Vezels
1,6g
Eiwitten
14g