Meer details
Filière qualité Carrefour1 Mals vlees rijk aan omega 3
2 Gekweekt zonder antibiotica
3 Controle van elke productiefase
De Atlantische zalm komt in het wild voor in het noordelijke deel van de Atlantische Oceaan maar is zo schaars dat hij niet meer op grote schaal verhandeld kan worden. De aquacultuur van deze vis in de Noorse viskwekerijen met respect voor zijn natuurlijke cyclus is een efficiënt antwoord op de duurzame ontwikkeling van de visvangst. De zalm wordt gevoed met geselecteerd visvoer, vis afkomstig van visvangst en plantaardig voer zonder NGO's (0.9%). Zijn vlees is rijk aan omega 3- vetzuren en heeft een smeuïge textuur met een typische smaak.
De kwekerijen zijn gelegen op de gunstigste plekken van de Noorse fjorden, namelijk die plekken die zijn blootgesteld aan de stromen maar beschut tegen de deining van de open zee, waar het water fris en kristalhelder is.
Land van herkomst
Noorwegen
Lokaal product
false
Eerlijke handel
false
Ingrediënten
Carrefour Zalmmoten 4 Stuks 460 gFilet van Atlantische zalm (Salmo salar, aquacultuurproduct uit Noorwegen)
Voedingswaardetabel
per 100 g | |
---|---|
Energie | 821 kJ |
Energie2 | 197 kcal |
Vetten | 13 g |
waarvan verzadigde | 2.2 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde | 5.4 g |
waarvan meervoudig onverzadigde | 3.6 g |
Eiwitten | 20 g |
Zout | 0.1 g |
Omega-3-vetzuren | 2.3 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/20000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 4 porties van 1 eqc-zalmmoten (4x115 g). | - |
per: 1 portie van 115 g | |
---|---|
Energie | 944 kJ |
Energie2 | 226 kcal |
Vetten | 15 g |
waarvan verzadigde | 2.5 g |
waarvan enkelvoudig onverzadigde | 6.2 g |
waarvan meervoudig onverzadigde | 4.2 g |
Eiwitten | 23 g |
Zout | 0.12 g |
Omega-3-vetzuren | 2.6 g |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/20000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 4 porties van 1 eqc-zalmmoten (4x115 g). | - |
% RI | |
---|---|
Energie | 11% |
Energie2 | 11% |
Vetten | 21% |
waarvan verzadigde | 13% |
waarvan enkelvoudig onverzadigde | - |
waarvan meervoudig onverzadigde | - |
Eiwitten | 46% |
Zout | 2% |
Omega-3-vetzuren | - |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/20000 kcal), per dag. | - |
Dit product bevat 4 porties van 1 eqc-zalmmoten (4x115 g). | - |
per 100 g | per: 1 portie van 115 g | % RI | |
---|---|---|---|
Energie | 821 kJ | 944 kJ | 11% |
Energie2 | 197 kcal | 226 kcal | 11% |
Vetten | 13 g | 15 g | 21% |
waarvan verzadigde | 2.2 g | 2.5 g | 13% |
waarvan enkelvoudig onverzadigde | 5.4 g | 6.2 g | - |
waarvan meervoudig onverzadigde | 3.6 g | 4.2 g | - |
Eiwitten | 20 g | 23 g | 46% |
Zout | 0.1 g | 0.12 g | 2% |
Omega-3-vetzuren | 2.3 g | 2.6 g | - |
Verwaarloosbare hoeveelheden koolhydraten en suikers. | - | - | - |
Het zoutgehalte is uitsluitend toe te schrijven aan van nature voorkomend natrium. | - | - | - |
RI: Referentie-Innames van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/20000 kcal), per dag. | - | - | - |
Dit product bevat 4 porties van 1 eqc-zalmmoten (4x115 g). | - | - | - |
Bevat
Vis
Visvangstgebied
Salmo salar, aquacultuurproduct uit Noorwegen.
Visvangstmethode
Salmo salar, aquacultuurproduct uit Noorwegen.
Houdbaarheid
Bewaart 24 uur in de koelkast, 3 dagen in het vriesvak van de koelkast, meerdere maanden op -18°C in een diepvriezer***. Opgelet: nooit een ontdooid product opnieuw invriezen.
Bewaring
Diepgevroren
Verpakking
Warm gelast
Submerk
Extra
Leveranciersadres
Geproduceerd door SAS Fishcut Leroy zone Actiparc 640 Allée Commios 62223 St Laurent Blangy voor CMI TSA 91431 91343 Massy CEDEX France