Kleurrijke pastaschotel met pittige kidneybonen

Kleurrijke pastaschotel met pittige kidneybonen
Voorbereiding 5 min.
Kooktijd 30 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX

Inbegrepen in de box

fusilli driekleurig
250 g
kidneybonen
200 g
groentemengeling voor spaghetti
200 g
passata
250 g
schaal gemengd gehakt
1
ui
0.5
geraspte cheddar
40 g
cayennepeper
olijfolie
peper
zout

Kleurrijke pastaschotel met pittige kidneybonen

Bereiding

1

Verwarm de ovengrill voor op 200°C. Snipper de ui fijn. Spoel de kidneybonen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Fruit de ui glazig in wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Stoof de groentemengeling mee. Doe er na 5 min. de tomatensaus bij. Kruid met zout en cayennepeper volgens eigen smaak. Laat 15 min. pruttelen. Voeg de bonen toe en laat 5 min. mee opwarmen.

3

Giet de pasta af en meng onder de saus. Schep alles in een ovenschaal. Strooi er de geraspte cheddar over en zet nog 5 min. onder de hete grill.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
161kcal
Vetten
2,3g
Zout
0,53g
Eiwitten
8g