Kleurrijke pastaschotel met pittige kidneybonen
Kleurrijke pastaschotel met pittige kidneybonen
Bereiding
1
Verwarm de ovengrill voor op 200°C. Snipper de ui fijn. Spoel de kidneybonen. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Fruit de ui glazig in wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak rul. Stoof de groentemengeling mee. Doe er na 5 min. de tomatensaus bij. Kruid met zout en cayennepeper volgens eigen smaak. Laat 15 min. pruttelen. Voeg de bonen toe en laat 5 min. mee opwarmen.
3
Giet de pasta af en meng onder de saus. Schep alles in een ovenschaal. Strooi er de geraspte cheddar over en zet nog 5 min. onder de hete grill.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
161kcal
Vetten
2,3g
Zout
0,53g
Eiwitten
8g