Knolselderburgers

Knolselderburgers
Voorbereiding 10 min.
Kooktijd 25 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Restjes knolselder
100 g
Koriander
0.5 handvol
Spekblokjes
50 g
Geraspte kaas
15 g
Ei
0.5
Bloem
40 g
Olie
Zout
Peper

Knolselderburgers

Bereiding

1

Schil de knolselder en rasp grof. Hak de koriander fijn. Bak de spekblokjes goudbruin in een pan zonder vetstof.

2

Klop het ei los en voeg de knolselder toe. Roer er de spekblokjes, de geraspte kaas, de bloem en de koriander onder. Breng op smaak met peper en zout en meng goed. Voeg eventueel wat bloem toe als het mengsel te vochtig is.

3

Verhit wat olie in dezelfde pan. Schep een eetlepel van het mengsel in de pan in de vorm van een burger. Bak ze ongeveer 4 min aan elke kant tot ze goudbruin zijn.