Douwe Egberts
Koffie Bonen Moka Royal 500 g
Douwe Egberts
niet beschikbaar
5 gekocht = 1000 Bonuspunten

5 gekocht = 1000 Bonuspunten

Aanbieding geldig 10/06/2024 22:59

Bekijk vergelijkbare aanbiedingen
8,59 €
Per stuk
17,18 €/kg

Meer details

Douwe Egberts Moka Royal - koffiebonen - 500g

Val je voor een meer uitgesproken koffie met een pittige smaak en een krachtig aroma? Ga dan voor Moka Royal! Dit is een koffie met een uitzonderlijke melange van donker gebrande koffiebonen van verschillende oorsprong. Onze meester koffiebranders hebben dan ook al sinds 1753 ervaring met het branden en melangeren van koffie. Hun expertise en de liefde voor dit natuurproduct vind je terug in dit pak. De altijd constante smaak geeft je dat unieke vertrouwde thuisgevoel. Beschikbaar in verschillende formaten.

Land van herkomst

België

Type koffie

Bonen en espresso

Bereiding en gebruik

Tips voor de lekkerste koffie Welke koffie neem je? Gebruik deze koffiebonen in een volautomatische bonenmachine of gemalen in een koffiezetapparaat. Kies je sterkte Gebruik ongeveer 6 tot 7 gram koffie per kopje (2 afgestreken eetlepels of 1 maatschepje) volgens de gewenste sterkte van je koffie. Geniet ervan!

Houdbaarheid

Zo blijft de koffie goed De koffie smaakt het beste tot 3 weken na opening als je deze koel en droog bewaart in de dichtgevouwen, originele verpakking. Ten minste houdbaar tot: zie achterzijde.

Bewaring

Omgevingstemperatuur

Verpakking

Warm gelast

Leveranciersadres

D.E MASTER BLENDERS 1753 P.O. Box 1753, 1000 BT Amsterdam The Netherlands