Komkommermaki met eiersalade

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Eieren
3
Kappertjes
0.5 el
Bieslook
2.5 g
Mayonaise
1 el
Dijonmosterd
0.5 tl
Citroensap
0.5 tl
Komkommer
1
Tuinkers
25 g
Peper
Zout

Komkommermaki met eiersalade

Bereiding

1

Kook de eieren 10 min. Haal ze uit het water, pel en plet met een vork. Hak de kappertjes en bieslook fijn. Meng de eieren, kappertjes, mayonaise, mosterd, 1 tl citroensap en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.

2

Snij de komkommer in lange, dunne reepjes met een dunschiller of mandoline. Beleg elke reep met wat eiervulling en rol voorzichtig op.

3

Zet de rolletjes rechtop op een bord en serveer met waterkers.

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
77 kcal
Vetten
6,1 g
(waarvan verzadigde vetten)
1,2 g
Koolhydraat
1,4 g
Suiker
0,9 g
Vezels
0,7 g
Zout
0,39 g
Eiwitten
3,9 g