Komkommermaki met eiersalade


Voorbereiding
20 min.
Kooktijd
10 min.
Rusttijd
0 min.
Moeilijkheid
Makkelijk
Komkommermaki met eiersalade
Bereiding
1
Kook de eieren 10 min. Haal ze uit het water, pel en plet met een vork. Hak de kappertjes en bieslook fijn. Meng de eieren, kappertjes, mayonaise, mosterd, 1 tl citroensap en bieslook. Breng op smaak met peper en zout.
2
Snij de komkommer in lange, dunne reepjes met een dunschiller of mandoline. Beleg elke reep met wat eiervulling en rol voorzichtig op.
3
Zet de rolletjes rechtop op een bord en serveer met waterkers.
Voedingsinformatie
per 100 g
Energie
77 kcal
Vetten
6,1 g
(waarvan verzadigde vetten)
1,2 g
Koolhydraat
1,4 g
Suiker
0,9 g
Vezels
0,7 g
Zout
0,39 g
Eiwitten
3,9 g