Krokante croissants met pesto, geitenkaas en Gandaham

Krokante croissants met pesto, geitenkaas en Gandaham
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Blik kant-en-klaar croissantdeeg
1
Bokaaltje pesto Carrefour
1
Geitenkaas, verkruimeld
100 g
Sneden Gandaham, in reepjes
4
Een paar blaadjes basilicum
Eidooier
1
Sesamzaadjes, geroosterd
1 c.à.c

Krokante croissants met pesto, geitenkaas en Gandaham

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Rol de vellen croissantdeeg uit en besmeer ze met pesto. Bedek met geitenkaas, voeg een paar reepjes ham toe en leg er tot slot 2 blaadjes basilicum bij.

2

Rol de croissants op vanaf het breedste uiteinde naar het smalste. Borstel ze in met eidooier en strooi er sesamzaadjes over.

3

Bak de croissants in 20 min goudbruin in de oven.