Krokante sigaren met kaas

Krokante sigaren met kaas
Voorbereiding 5 min.
Kook 8 min.
Rusttijd 0 min.
Moeilijkheid Makkelijk

Ingrediënten voor:

personen
MAX
Pak brickdeeg
0.5
Potjes verse geitenkaas
1.5
Honing
Eidooier, losgeklopt
0.5

Krokante sigaren met kaas

Bereiding

1

Rol de vellen brickdeeg uit en snij ze in twee gelijke helften. Leg 1 tl geitenkaas in het midden van elk vel en doe er wat honing op.

2

Rol de vellen op, terwijl je de boorden naar binnen omplooit om een sigaarvorm te krijgen. Druk goed aan.

3

Bestrijk de sigaren met de eidooier. Bak 8 min in een voorverwarmde oven op 200°C of frituur een paar minuten

Voedingsinformatie

per 100 g
Energie
211kcal
Vetten
9,5g
Vezels
2,3g
Eiwitten
8,4g